Επέκταση εγγύησης σε όλα τα ηλεκτρονικά μέρη για τα μηχανήματα TRITON & TRITON Plus


Αγαπητέ/ή Οδοντίατρε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα μηχανήματα και προϊόντα Neodent.

Με την αγορά ενός νέου μηχανήματος ξεκινά, μια μακρόχρονη σχέση.

Για όλους εμάς η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί,σημαντική προτεραιότητα.

Τα τμήματα πωλήσεων και service–τεχνικής υποστήριξης βρίσκονται, κάθε στιγμή στη διάθεσή σας για την καλύτερη και ταχύτατη εξυπηρέτησή σας.

Έτσι έχετε την ευκαιρία να εργάζεστε απρόσκοπτα και να απολαμβάνετε το μηχάνημά σας, αφήνοντας εμάς να αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

·         Το οδοντιατρικό μηχάνημα TRITON καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 24 μηνών για όλα τα μέρη του και ειδικά για τις ηλεκτρονικές πλακέτες η εγγύηση επεκτείνεται για επιπλέον 36 μήνες. Ο χρόνος εγγύησης εκκινεί από την ημερομηνία τιμολόγησης. Σημειώνεται ότι η 5ετής αυτή εγγύηση αφορά τις ηλεκτρονικές πλακέτες του Οδοντιατρικού Μηχανήματος (κεντρική, κινήσεων κοκ) και όχι των παρελκόμενων που δεν κατασκευάζονται από την Neodent ΑΕ ενδεικτικά Οδοντιατρικός Προβολέας, Μικρομότορ, Φωτοπολυμερισμός κτλ.

·         Τα λοιπά περιφερειακά προϊόντα (τα οποία δεν κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της «πωλήτριας») καλύπτονται από εγγύηση, της οποίας η χρονική διάρκεια ορίζεται από τον εκάστοτε κατασκευαστή.  

·         Η εγγύηση δεν καλύπτει σφάλμα ή βλάβη που οφείλεται σε μη ορθή ή μη συνήθη χρήση του μηχανήματος & παρελκομένων καθώς και των λοιπών περιφερειακών προϊόντων, σε ελλιπή συντήρηση (ενδεικτικά μη λίπανση ή μη καθαρισμός χειρολαβών), σε ελλιπή ή κακή ρευματοδότηση ή υδροδότηση του Δικτύου (π.χ ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ).

·         Τα οδοντιατρικά μηχανήματα φέρουν εξοπλισμό που χαρακτηρίζεται ως «αναλώσιμος» και ο οποίος υπόκειται σε συνήθη φθορά και πρέπει να αντικαθίσταται ανάλογα με την χρήση.

Πάντοτε στη διάθεση σας,

 

Πανώρης Κωνσταντίνος

                                                                                                   Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας 

Online shop for dental equipments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER