25 ΦΕΒ

Osseodensification One Day Hands-On Training


Θεσσαλονίκη 14 Μαρτίου 2020 Διδακτικοί Στόχοι: Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της επιστημονικής βάσης της Οστεοσυμπύκνωσης. • Κλειστή Ανύψωση Ιγμορείου. • Οριζόντια Αύξηση Ακρολοφίας. • Άμμεση τοποθέτηση εμφυτευμάτων με οστεοσυμπύκνωση. • Καθοδηγούμενο Χειρουργικό πρωτόκολλο. • Καθοδηγούμενη Οστική Μεταμόσχευση. – Πως μπορούμε να διατηρήσουμε το οστό, να αυξήσουμε την ακρολοφία και να ενισχύσουμε την αντοχή της με ελεγχόμενο τρόπο. – Η επίδραση της οστεοσυμπύκνωσης στη σταθερότητα...

Περισσότερα

6 ΦΕΒ

O νέος Κατάλογος 2020 μόλις έφτασε!


Πλήρης, αναλυτικός, επικαιροποιημένος, επεξηγηματικός, ο νέος κατάλογος υλικών-αναλωσίμων-συσκευών της NEODENT θα αποτελέσει ένα χρηστικό βοήθημα και έναν πολύτιμο οδηγό παραγγελιών για το σύγχρονο οδοντιατρείο. Προμηθευτείτε το δικό σας αντίτυπο σήμερα στέλνοντας την δωρεάν παραγγελία σας στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε στο site μας.

Περισσότερα

8 ΙΑΝ

NΕΟ Κάθισμα Ιατρού ΕPOS


Η EPOS δεν είναι μια ακόμη οδοντιατρική σέλα. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν γιατί: ✓ Δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε με άξονα τις ανάγκες του πελάτη, ώστε να διασφαλίζεται ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες του χρήστη. ✓ Κατασκευασμένη από εξαιρετικά ανθεκτική, πολυτελή ταπετσαρία, χωρίς ραφές για εύκολο καθαρισμό και απολύμανση. ✓ Επιλογή ανάμεσα σε 12 χρώματα. ✓ Ικανή να ανυψώσει βάρος έως 160kg ✓ Διαθέσιμη σε 2 διαφορετικά ύψη : Short & Medium ✓ Η λειτουργία...

Περισσότερα

20 ΔΕΚ

Καλές γιορτές από όλη την ομάδα της Neodent A.E!


Με τις θερμές μας ευχαριστίες για τη γόνιμη συνεργασία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και προσβλέπουμε στη συνέχιση της κοινής μας επιτυχίας και τη νέα χρονιά. Καλές γιορτές από όλους μας!

Περισσότερα

22 ΑΥΓ

Έκθεση Dental 2019


Οδοντιατρική & Οδοντοτεχνική έκθεση "Dental Thessaloniki2019"    Η μεγαλύτερη έκθεση οδοντιατρικών - οδοντοτεχνικών ειδών στην Ελλάδα που έμαβε μέρος στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη.   Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη και ανυπομονούμε να σας δούμε στην επόμενη διοργάνωση!   

Περισσότερα

29 ΜΑΡ

International Dental Show 2019


The best of Neodent at the IDS 2019 Thank you for being there!

Περισσότερα
Online shop for dental equipments

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER